Kiropraktor i Vasastan har många metoder att lindra och läka

Besvär i nacke och axlar eller smärta i ben och fötter? Dessa besvär kan lindras hos en kiropraktor i Vasastan. De utför både behandling och sjukgymnastik.

Anders kunde knappt sätta ner foten längre. Smärtan i hälen var outhärdlig och ingenting hjälpte. Bara att gå från vardagsrum till köket var en kamp och frun Anna fick springa och hämta saker hela tiden. En morgon sade hon att han var tvungen att skaffa hjälp. Han hade kontaktat sjukvården och väntade på tid hos läkare.

När han kom till köket hade Anna redan åkt till jobbet. På bordet låg en lapp. Där stod två saker: ett telefonnummer till en kiropraktor i Vasastan och ordet “ring”. Det fanns inget annat att göra än lyda. Till hans förvåning fanns en tid redan följande dag. Det tackade han ja till och skrev tiden på lappen tillsammans med en smiley.

Kiropraktor rekommenderade rehabilitering i flera steg

På kliniken anmälde Anders sig och strax därpå blev han hämtad av kiropraktorn Krister. Denne förhörde sig om hans problem och kände sedan på hälen. Han berättade att de skulle börja med en laserbehandling. Sedan skulle de göra en tejpning för att se till att hälsenan fick vila.

Sjukgymnastik skulle bokas så att Anders kunde få tips om övningar som skulle hjälpa honom. Det viktigaste var att han vilade och inte gick allt för mycket på foten. Kiropraktorn lovade att det fanns ytterligare behandling att ta till om det behövdes, men det som bokats in var tillräckligt till att börja med.

Publicerat den
Kategoriserat som Hälsa