Om

Vi som ligger bakom den här sidan brinner för hälsa och skönhet. Vi älskar att klä oss, sminka oss och i övrigt göra vårt yttersta för att se så bra ut som möjligt. Känner man sig vacker så mår man lite bättre, det är vår fasta övertygelse.

Vi tror även att man kan vända på detta. Mår man bra inombords så avspeglas detta i utseendet. En person som mår bra ochs om är tillfreds med tillvaron blir självlysande – en person som mår sämre kommer, oavsett hur vacker man än må vara, att se grå och trist ut. Inre hälsa och välmående hör definitivt ihop med yttre skönhet.

På den här sidan kommer vi att ge tips om allt från träning till mat och kost. Vi ska inte fokusera på hur man går ner i vikt och därigenom bidra till någon kroppshets. Vi ska visa hur du kan lägga om ditt liv, implementera träning i vardagen, äta lite bättre och nyttigare mat och som en följd av detta också se tydliga resultat i form av en pigg och välmående kropp.

En annan sak som vi ska skriva mycket om handlar om behandlingar och ingrepp. Det skiljer oss åt från andra som skriver om liknande ämnen som vi. Vårt mål är att visa upp de fördelar som finns med att göra ett skönhetsingrepp. För mycket fokus läggs, enligt oss, på de negativa sidorna och få vågar lyfta fram de saker som de facto är bra. Vi vill göra det, men utan att på något sätt negligera risker och negativa saker som eventuellt finns med olika skönhetsingrepp och olika behandlingar som sker i syfte att se bättre ut.

Välkommen till vår sida och hoppas att du ska trivas!