Bot för tunnhårigheten

Är din frisyr åt det tunnhåriga hållet? Har du märkt att håret har försvunnit mer och mer hjälper det inte så mycket med hårvatten eller specialschampo. Satsa på en hårtransplantation.

Lite fåfäng får man vara och göra de förändringar man tycker att man förtjänar. Det är populärt med alla sorters kroppsbehandlingar, från botox till bindvävsmassage, och man kan faktiskt kombinera det med en hårtransplantation. Alla vill vi se yngre ut, och därför är det fint att kunna hjälpa naturen lite på traven. Förena semester och avkoppling med att göra en hårtransplantation på en specialistklinik i Turkiet.

Många olika behandlingar

Europas experter på estetisk skönhetsvård väljer ofta att jobba i Turkiet, för där är de långt framme med teknologi, kunnande och resurser. Boka in dig på en klinik som är toppmodern och välj de behandlingar du har nytta av. Du kan exempelvis göra en hårtransplantation där, och med avancerad teknologi gör man nya kanaler i hårbotten där håret saknas. Sedan flyttas hår från nacken med stor vetenskaplig precision till dessa kanaler.

Håret ska sättas på rätt plats mycket noggrant, så att det sedan växer på rätt håll. Du får en ny hårväxt med hjälp av skickliga experter, och allt sker med lokalbedövning så att du inte behöver sövas. Tänk dig att du kommer hem som en delvis ny människa. Du har en ny frisyr, du är solbränd efter semestern och kanske även lite smalare och mer vältränad. De behandlingar som erbjuds kan lätt inspirera till ett sundare liv och en stramare kroppsform.